Nieuws uit Keerbergen

Keerbergen

Nieuws uit Keerbergen

FOTO. Keerbergen in de ban van het WK

18/06/18 13:44 - Zeggen dat de kleuters van het KA Keerbergen in de ban zijn van het WK en de Rode Duivels is eigenlijk een understatement. Allen kwamen ze vandaag in de Belgische driekleur naar school, waarbij ook de werkjes helemaal in het teken van de match van vanavond staan. Zo werd er in de klas volop aandacht aan besteed en mochten Belgische slingers ook niet ontbreken.

Gratis optreden tijdens Jazz in't Park

14/06/18 13:27 - Op zaterdag 30 juni organiseert het gemeentebestuur van Keerbergen een jazzavond in het gemeentelijk park (Haachtsebaan). Op de agenda staan een jazzcafé met hapjesmarkt en een optreden van de jazzband 'The Jassophonics'.

Keerbergen krijgt tweede linkse lijst

11/06/18 05:57 - Naast SP.A komt in Keerbergen opnieuw een tweede linkse partij op bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Met hun lijst Consequent Links wil de Linkse Socialistische partij een alternatief bieden voor “echt consequente linkse mensen”’. De partij is sinds 2003 actief in Keerbergen en kwam in 2012 op als eenmanslijst met Christophe De Brabanter. Aangezien SP.A toen een kartel met de Lijst Schroos en Open VLD was aangegaan, beschouwden ze zich als enige rode lijst, met 1,84 procent van de stemmen als resultaat. Omdat ze nog alle opties voor eventuele samenwerkingsverbanden open willen houden, werd voor de komende verkiezingen nog geen lijsttrekker noch volgorde van de kandidaten bepaald, al werden er wel al zeven namen bekendgemaakt. Een lijsttrekker aankondigen – met eventueel in een volgorde geordende kandidaten – beperkt of ontkent de echte openheid van een lijst en onze wil tot samenwerking, luidt het.

Supermarkt ziet zich genoodzaakt “agressieve” bedelaar weg te sturen, inwoners reageren onthutst

09/06/18 06:00 - Keerbergenaren reageren onthutst nu de bedelaar aan supermarkt Delhaize in de Lindenstraat noodgedwongen zijn biezen moest pakken. Volgens Ahold Delhaize waren daar echter gegronde redenen voor. Sinds vrijdagochtend waakt een beveiligingsagent met een hond aan de ingang van het warenhuis.

Stiel geleerd in keuken ouders, binnenkort pop-up restaurant

08/06/18 02:57 - Arnout Desmedt (26), vooral in de provincie Antwerpen bekend als thuiskok voor bruiloften en evenementen, verhuist van Bonheiden naar een eigen pand in Keerbergen. Een nieuwe stap in de carrière van de man die startte in de keuken van zijn ouders in Bonheiden.

Bekende thuiskok ruilt Bonheiden voor Keerbergen

07/06/18 03:00 - Arnout Desmedt, in de streek bekend als thuiskok voor bruiloften en evenementen, verhuist van Bonheiden naar een eigen pand in Keerbergen. Een nieuwe stap in de carrière van de man die startte in de keuken bij zijn ouders in Bonheiden.

VIDEO. Politiezone Haacht krijgt extra ondersteuning

04/06/18 19:26 - De politiezone Boortmeerbeek-Haacht-Keerbergen krijgt extra ondersteuning om de inbrakenplaag in haar regio tegen te gaan. De drie gemeentes worden versterkt door onder meer de politiepatrouille te paard.

Leerlingen Smiks winnen met reclameposter rokende groenten

04/06/18 14:23 - Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's belonen met de wedstrijd ‘Rookvrije Klassen’ leerlingen die met hun klas zes maanden rookvrij blijven. De klassen 1a3 en 1 Latijn van het Keerbergse Sint-Michielsinstituut wisten zich met hun ironische reclameposter ‘Wat als groenten rookten’, waarvoor klasgenootjes Lieze en Liv zich van hun creatiefste kant hadden getoond, tot finalist te kronen van het creatieve luik van deze wedstrijd.

FOTO en VIDEO. TribTown

04/06/18 05:40 - Het muziekfestival TribTown in Keerbergen kende een geslaagde tweede editie. Tributebands van Amy Winehouse (BbBand), Doe Maar (Toe Maar, NL) en U2be zorgden voor een erg gezellig Gemeenteplein. Net als verleden jaar sloot Stubru-deejay Christophe Lambrecht de rangen, komiek en 'foute vriend' Jeron Dewulf pratte alles netjes aan mekaar. Ook al zijn tributefestivals in België nog niet helemaal ingeburgerd, lijkt een vervolg en derde editie van het festival in Keerbergen onafwendbaar. Er daagde beduidend meer volk op dan verleden jaar. Bekijk hier enkele sfeerbeelden en video.

Fietser raakt gewond bij verkeersongeval

03/06/18 12:22 - Op donderdag 31 mei raakte een fietser omstreeks 16.20 uur bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Oude Putsebaan met de Torteldreef gewond.

Zelf nieuws uit Keerbergen?
Deel ervaringen over KeerbergenKeerbergen

„ Woonplaatsen.be: uw Keerbergse stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken